terug

voorstellingen

menu
terug

maand

menu
terug

genre

menu
terug

ons theater

menu
terug

joseph

menu
terug

nieuws

menu

Wegens groot succes: Extra matinee Movie2Musical

Vanwege de succesvolle kaartverkoop van de nieuwe Stadsgehoorzaal en Vuur & Vlam productie Movie2Musical is er een extra voorstelling ingelast op maandag 9 juni om 14.30 uur.

Fotoshoot Movie2Musical

Op 17 maart was de fotoshoot voor het posterbeeld van Movie2Musical. Zes castleden en Joanne en Stanley gingen de visagie in om uiteindelijk te schitteren voor de camera van Larz Kemper. Neem een kijkje achter de schermen bij de shoot. Binnenkort zijn de posters te bewonderen!

Movie2Musical officieel van start

Op 3 februari zijn de repetities van de nieuwe Stadsgehoorzaalproductie Movie2Musical officieel van start gegaan. De castleden, het kinderensemble en het orkest kwamen samen om deze kick off te vieren.
Musicalvedette Joanne Telesford sneed samen met regisseur Marcel Visscher de prachtige door Feesttaart IJselmuiden gemaakte taart aan. Na deze spetterende kick off gingen de repetities van start.
De komende maanden wordt er hard gewerkt door ruim 90 getalenteerde castleden uit Kampen en omgeving om een spectaculaire voorstelling neer te zetten.

Bekijk hier het filmpje van de kick off.

Talentvolle cast

De eerste audities zitten erop. Uit 75 zangers en dansers is een geweldige cast geselecteerd.

Wij feliciteren: Esmee Bongers, Sharon van Dijk, Marjolein Eijgelaar, Suzanne van Gent, Iris Grotenboer, Maaike Hansink, Mariette Hollander, Inge Jansen, Anne de Jong, Tanja Kars, Sarah Ketting, Margot Kiekebos, Ferry Knol, Carmen Munsterman , Chlöe Smit, Kim van Sloten, Annelien Spithoven, Sabrina Tiebosch,Jessica Vedder, Sanne de Velde Harsenhorst,Danielle Vos, Rianca van der Weerd, Gerrit van Dijk, Ruben Held, Michael Hoogveld, Milan Kin, Mark Pathuis, Nino Ruiter, Martijn Stoffels, Jonathan Vroege, Henk Wielink en Chris de Wilde met hun plek in de cast van Movie2Musical.

Stanley Burleson en Joanne Telesford in Movie2Musical

Musicalartiest Stanley Burleson, bekend van onder meer Sister Act, Miss Saigon en Beauty and the Beast, is een van de hoofdrolspelers in de nieuwe productie Movie2Musical. Een show waarin hoogtepunten uit de film- en musicalgeschiedenis voorbij komen.

Naast Stanley Burleson is ook Joanne Telesford te zien in de nieuwe musicalproductie. Zij speelde een van de hoofdrollen in Tarzan en Fame. Kortom, een kans voor het plaatselijk amateurtalent om met deze musicalsterren op het podium te staan.

terug

productie

menu

Productie

Van dezelfde makers als Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat.

Een onvergetelijk spektakel met alle hoogtepunten uit de film- en musicalgeschiedenis. De mooiste, grappigste en ontroerendste liedjes uit succesvolle musicals zoals Moulin Rouge, West Side Story en The Lion King. Een niet te missen avond voor de echte liefhebber.

Met Stanley Burleson, Joanne Telesford e.a.

terug

kaartverkoop

menu

Kaartverkoop

wo 4 juni - 20.15 uur - Première Movie2Musical [reserveer]
do 5 juni - 20.15 uur - Movie2Musical [reserveer]
vr 6 juni - 20.15 uur - Movie2Musical [reserveer]
za 7 juni - 20.15 uur - Gala-avond Movie2Musical [reserveer]
ma 9 juni - 14.30 uur - Movie2Musical [reserveer]

terug

gala-avond

menu

Gala-avond

Zaterdag 7 juni organiseren wij rondom de voorstelling Movie2Musical een gala-avond. De rode loper ligt uit. Met afterparty!

Dresscode: Black Tie

VIP-arrangement

Maak de gala-avond compleet met het speciale VIP-arrangement.
• Toegangskaart voor de voorstelling Movie2Musical
• 18.00 uur het Movie2Musical buffet
• Onbeperkt drankjes (koffie, thee, fris, bier en wijn)

Kosten per persoon: 47,50 euro

VIP-arrangement - 7 juni - 20.15 uur (Reserveren tijdelijk niet mogelijk)

terug

cast

menu

Cast

Vrouwen
Esmee Bongers, Sharon van Dijk, Marjolein Eijgelaar, Suzanne van Gent, Iris Grotenboer, Maaike Hansink, Mariette Hollander, Inge Jansen, Anne de Jong, Tanja Kars, Sarah Ketting, Margot Kiekebos, Carmen Munsterman , Chlöe Smit, Kim van Sloten, Annelien Spithoven, Sabrina Tiebosch, Jessica Vedder, Sanne de Velde Harsenhorst, Danielle Vos en Rianca van der Weerd.

Mannen
Gerrit van Dijk, Ruben Held, Michael Hoogveld, Milan Kin, Ferry Knol, Mark Pathuis, Nino Ruiter, Martijn Stoffels, Jonathan Vroege, Henk Wielink en Chris de Wilde.

Kinderensemble
Emma Aarten, Danique Blokker, Tika van den Bos, Lotte Doorn, Emma Duitman, Laetitia Goosen, Tycho Hartsuiker, Kirsten van der Heide, Lysanne van der Heide, Hannah Holterman, Dennis Holtland, Nina Howaizy, Britt Jacobsen, Jasmijn van der Kamp, Kirsten Koek, Willemijn Korteschiel, Jelmer Klasens, Olyvia van Laar, Muriël van Marle, Noreen van Marle, Dionne Mul, Sabine Nijhof, Paul Rill, Lynn Schrijer, Zoë Spijkerboer, Marije Tjeerdsma, Jayden Vos, Eniek Westendorp, Kyara Wezenberg, Naomi Wezenberg, Elisa Wursten en Kim Zwolschen.

Orkest
Marjolein van Aarts, Anais van Asselt, Jeroen Bakker, Nienke van Dijk, Femke Ernens, Joost Hagen, Petra Harkema, Heico Herwijer,  Rinke van der Hoef, Ton Kerkhof, Roy Kieftebeld, Roland Kinket, Marianne Lindeboom, Djiron Van Lisse, Lies Mos, Kasper Rietkerk, Paul Rosendaal, Huib Torenbeek, Hein Jan van Vilsteren, Henrie Visserman, Thiemo Vonk, Henry van der Wal, Inge Margriet van der Weerd en Merijn Wouda.

terug

creatives

menu

Creatives

De voorstelling wordt geproduceerd door de Stadsgehoorzaal en Vuur & Vlam Produkties. Bekijk hier het creatieve team.

Het creatieve team:
Regisseur: Marcel Visscher
Zakelijke leiding: Jelle Wouda
Productieleiding: Marjolein Boom
Arrangementen & orkestbegeleiding: Hein Jan van Vilsteren
Vocal coach & dirigent: Henriëtte Prins
Choreografie: Marjan Hommes en Germa Scholten
Licht/geluid: Larz Kemper
Kostuum ontwerp/beheer: Ingrid ten Koppel

terug

sponsoring

menu

Sponsoring

Om de productie Movie2Musical mogelijk te maken zijn we op zoek naar sponsoren. Hier zijn verschillende sponsorpakketten voor opgesteld. Daarnaast zijn wij op zoek naar bedrijven die ons diensten of producten willen leveren.

Belangstellenden kunnen mailen naar Marjolein Boom: m.boom@stadsgehoorzaalkampen.nl

Sponsoren

Schouten Kampen

Chill Kampen

Larz Kemper Fotografie

Poster Print Publi Nederland

Jansma en Hendriks advocaten

terug

adres/parkeren

menu

Burgwal 84
8261 ES Kampen

parkeren
U kunt rondom de Stadsgehoorzaal parkeren, maar dit is niet altijd gratis.

Betaald parkeren op:
Maandag t/m zaterdag van 09.00 uur tot 20.00 uur.
Op vrijdag (koopavond) tot 21.00 uur.

Let op: overdag mag u in de directe omgeving van de Stadsgehoorzaal niet langer dan 2 uur parkeren. Wilt u langer blijven? Op 5 minuten loopafstand kunt u onbeperkt betaald parkeren op de parkeerplaats bij Albert Heijn (de Bongerd).

terug

amateurs

menu

Alle Kamper amateurverenigingen zijn welkom in de Stadsgehoorzaal. Het jaarlijkse optreden in het theater op het echte toneel is voor velen het hoogtepunt van het jaar. Voor wie deze avonden al bezocht heeft, vertellen we niets nieuws; het zijn de gezelligste avonden van het seizoen en het niveau is verbazingwekkend hoog. Kampen is trots op het rijke en bloeiende verenigingsleven!

Ook een avond organiseren met uw vereniging in de Stadsgehoorzaal? Kijk verder onder Verhuur of neem contact op met Nel Liefting om de mogelijkheden te bespreken. Telefoon: 038-331 73 43.

Amateurvoorstellingen in het seizoen 2013 – 2014

11 oktober Kleine Komedie
18 oktober Kampereiland Oranjevereniging
15/16/17 november Theaterkoor Caecilia met Foxtrot
11 januari Oranje IJsselmuiden
24/25 januari De Deltaruiters
8 februari Young Kavoca
15 februari A.M.D.G.
22 februari Kleine Komedie
8 maart Volharding
29 maart Stedelijk Orkest
12 april De Kat
14 juni Quintus Dans
20/21 juni Ventura
terug

expositie

menu

In de gangen van de Stadsgehoorzaal hangen steeds wisselende exposities. Ze zijn te bezichtigen tijdens openingstijden van de kassa (werkdagen 10.30 uur - 12.30 uur) en voorstellingsavonden.

In onze gangen hangen van 5 maar tot 3 april de werken van Else van Luin en haar cursisten. Kijk voor meer informatie op haar website www.elsevanluin.nl.

terug

horeca

menu

Voor informatie en het bespreken van al uw wensen, neemt u contact op met Gea Eenkhoorn. T 038 3325131 E gehoorzaal@planet.nl

terug

kantoor

menu
adres Burgwal 84
  8261 ES Kampen
   
  E. info@stadsgehoorzaalkampen.nl
  T. 038 331 73 43
  F. 038 332 88 78
terug

kassa

menu

Heeft u vragen over een voorstelling of wilt u kaarten reserveren? Onze kassieres helpen u graag.

Geopend maandag t/m vrijdag van 10.30 tot 12.30 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling.

T. 038 331 73 73
E. info@stadsgehoorzaalkampen.nl

Reserveren via internet
In plaats van bij de kassa kunt u ook via deze site kaarten voor de voorstellingen bestellen.
Zoek de voorstelling van uw keuze op, druk op de knop reserveer en vul de gegevens in. Binnen enkele minuten krijgt u een bevestigings-email. U betaalt met iDEAL of met de PODIUM Cadeaukaart.
Zelfs vlak voor een voorstelling kunt u nog online kaarten reserveren!
U haalt de kaarten op bij de kassa, u laat ze per post versturen of u print de kaarten zelf (e-ticket). Een e-ticket heeft een barcode waarmee u toegang heeft tot de voorstelling van uw keuze.

Teruggave kaarten
Kunt u toch niet naar de voorstelling? Lever uiterlijk 48 uur voor de voorstelling uw kaarten in en u ontvangt een tegoedbon. Deze bon is alleen dit seizoen geldig.

PODIUM Cadeaukaart
Een orgineel cadeautje? Geef een PODIUM Cadeaukaart.
Te koop bij de kassa.

terug

ons gebouw

menu

De Stadsgehoorzaal Kampen ademt een rijke historie vanuit alle kieren, hoeken en krochten van het gebouw. Gezeten op de rode pluche stoelen onder de beeldschone kroonluchter in de grote zaal, waant de bezoeker zich in een tijdloos theaterlandschap. Hier zat men ook aan het eind van de 19e eeuw toen het gebouw zijn deuren opende. Gedurende meer dan 100 jaar veranderde er veel in de Stadsgehoorzaal, maar één plek bleef vrijwel hetzelfde: de grote zaal. Het publiek wordt omringd door de historie. Dit is Žcht theater.

Eenmaal door de deur achter de bar van de nieuwe foyer wordt het gebouw een heus kruipdoor sluipdoor van kleine gangetjes, hoekjes met trappen en talloze grote en kleine kleedkamers. Boven bevindt zich de riante artiestenfoyer met uitzicht op het marktplein en een enorme zolder onder de hanenbalken, waar de technici zich kunnen uitleven. En elders hoog in het gebouw het kantoor, met op het mooiste punt een sprookjesachtig torenkamertje waarin leuke plannetjes worden bedacht.

Wij zijn trots op ons theater. Maar niet alleen op de fraaie grote zaal. We hebben meer te bieden. Het Vestzaktheater, voor kleine, intieme voorstellingen die zouden verdrinken op het grote podium. En onze prachtig gerenoveerde oude foyer. Hier gebruikt u een drankje voor of na afloop van de voorstelling. Maar u kunt hier ook een feest vieren, een receptie houden, congressen, jubilea of lunches organiseren. U kunt er ook trouwen. Wij staan garant voor een stijlvolle ontvangst en een fantastisch decor.

Wilt u een rondleiding? Wij nodigen u van harte uit. Tot ziens in ons theater!

terug

techniek

menu

technische lijst theaterzaal download
technische lijst vestzaktheater download

Bezoekadres Burgwal 84, 8261 ES Kampen
Artiesteningang Nieuwe Markt 7
Laad en Los Nieuwe Markt 7
Telefoon algemeen 038-3317343
Telefoon techniek 038-4432813
Fax 038-3328878
E-mail info@stadsgehoorzaalkampen.nl
E-mail techniek techniek@stadsgehoorzaalkampen.nl
Website www.stadsgehoorzaalkampen.nl

team theatertechniek
Larz Kemper hoofd techniek
Kevin Bremer techniek
Jolanda van Tuinen techniek

werktijden team theatertechniek

Ochtend 10.00 – 12.30
Lunch 12.30 – 13.30
Middag 13.30 – 17.00
Begin avond 19.00 – 20.15
Aanvang avondvoorstelling 20.15

zitplaatsen theaterzaal Max. 495
Parterre incl. bestoelde orkestbak 353
Parterre excl. bestoelde orkestbak 258
Balkon 94
Zijbalkon links 24
Zijbalkon rechts 24
Rolstoelplaatsen 2

terug

verhuur

menu

Wilt u op een bijzondere plek het ja-woord geven? Bent u jubilaris en zoekt u een gezellige zaal voor een receptie? Wilt u uw personeel verrassen met een leuke voorstelling en een diner vooraf in onze foyer? Zoekt u een multifunctionele ruimte voor een congres? Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie om na afloop van een begrafenis samen te komen?

De Stadsgehoorzaal is méér dan alleen theater. Wij staan garant voor een stijlvolle ontvangst in onze mooie foyers. Neemt u voor verhuringen contact op met Nel Liefting, telefoon 038 331 73 43.

horeca

De horeca van de Stadsgehoorzaal is in handen van Gea Eenkhoorn. Voor informatie en het bespreken van al uw horecawensen kunt u met haar contact opnemen.
Telefoon: 038 33 25 131. E-mail: gehoorzaal@planet.nl.

ervaringen van klanten

‘Hennie en ik zijn in de Stadsgehoorzaal getrouwd, in de oude foyer. Vooraf was er koffie in de nieuwe foyer voor gasten die van ver kwamen. De oude foyer is natuurlijk prachtig. Ook praktisch; een goed formaat zaal, we waren met een man of 100, toegankelijk voor rolstoelen... En heel mooi centraal gelegen in de stad. We vonden het gewoon de mooiste locatie van Kampen.’
Berendjan Endedijk, Kampen

‘Met onze stichting hebben we meerdere keren een symposium georganiseerd in de Stadsgehoorzaal. Dat bevalt ons altijd uitstekend. Vaak huren we het hele gebouw inclusief horeca. Die ook van prima kwaliteit is. Wat de Stadsgehoorzaal bijzonder maakt, is de combinatie van zakelijke uitstraling en menselijke maat. Internationale gasten zijn altijd onder de indruk van de persoonlijke sfeer. Dat vinden ze een verademing.‘
Herman Broers, directeur Willem Kolff Stichting

‘De oude foyer was voor mij helemaal de plek om mijn verjaardag te vieren. Lekker, dat oude sfeertje, het was allemaal heel gemoedelijk en gezellig. Heerlijke hapjes, alles was tot in de kleinste details in orde. We hadden een rondlopend bandje, en er werd gedanst. Iedereen was zó tevreden na afloop.’
Ria van der Starre, Kampen

terug

contact

menu
terug

nieuws

menu
terug

contact gegevens

menu
adres Burgwal 84
  8261 ES Kampen
   
kantoor T. 038 331 73 43
  F. 038 332 88 78
   
e-mail adres info@stadsgehoorzaalkampen.nl
   
kassa T. 038 331 73 73
  (werkdagen 10.30 - 12.30 uur)
   
techniek T. 038 331 73 43
terug

contact fomulier

menu
terug

wie is wie

menu
Jelle Wouda
directeur
Gertruud Groen
marketing
Marjolein Boom
marketing
Maike Kuipers
financiën
Anja van Marle
kassa
Minoux ter Burg
financiën en kassa
Tsam Stravrianos
huismeester
Larz Kemper
hoofd techniek
Kevin Bremer
techniek
Jolanda van Tuinen
techniek
terug

locatie

menu