Kinderauditieoproep Pippin!

De Stadsgehoorzaal presenteert tussen 2 juni en 6 juni 2022 in samenwerking met Vuur & Vlam Produkties de musical

Pippin

Het is niet voor niks dat Pippin één van de langstlopende producties op Broadway is! Na al het succes van onze producties van de afgelopen jaren is het tijd voor deze grote Broadway uitdaging.

De musical vertelt het verhaal van Pippin die op zoek is naar zichzelf en naar de zin van het leven. Een verhaal van alle tijden! Treedt Pippin in de schoenen van zijn vader of kiest hij voor zijn eigen pad? Tijdens zijn zoektocht wordt hij bijgestaan door een alleswetende verstelster en haar gezelschap. Pippin: een sprankelende en eigentijdse voorstelling met een rauw randje vol adembenemende choreografieën. Een mooie avond geschikt voor jong en oud.

Voor de rollen in het kinderensemble zijn wij op zoek naar:
ZANG-, DANS- EN ACTEERTALENTEN in de leeftijd van 9 t/m 12 jaar

Meld je dan aan! Aan dit avontuur zijn geen kosten verbonden. Het is vooral het enthousiasme, plezier en talent dat wij zoeken!

Meld je aan voor 21 januari via het volgende mailadres:  pippin@stadsgehoorzaalkampen.nl

Het volgende moet in aanmelding verwerkt zijn.

Naam:

Straat:

Postcode/plaats:

Telefoon:

Geboortedatum:

Opleiding/werk:

Ervaring:

Vereniging:

Kan je zingen ? :

Ervaring met acrobatiek:

Opmerkingen:

Voeg ook een duidelijk foto van jezelf toe aan de bijlage.

 

Audities
De audities vinden plaats op woensdagmiddag 26 januari .

Ervaring is niet vereist. Enthousiasme om hard te werken met ervaren professionals wel. Heb je ervaring met acrobatiek? Of speel je een instrument? Laat het ons vooral weten bij je aanmelding.

Repetities
De kindercast begint met repeteren in maart, de exacte data volgt nog . De repetities zijn voornamelijk op maandag en soms ook op woensdag. De repetities vinden plaats aan het einde van de middag.

Wij gaan werken met 2 groepen, bijvoorbeeld groep blauw en groep groen.  Na de audities maken we bekend hoe de groepen eruit gaan zien i.v.m. de kaartverkoop.

Verplichte beschikbaarheid is tussen 29 mei en 6 juni voor montage en voorstellingen.