Klassiek

Dudok Quartet Amsterdam

exclusief kickstart-concert

Dudok Quartet Amsterdam
Op 16 juni 2023 mag De Burgwal het Dudok Quartet Amsterdam verwelkomen voor een exclusief kickstart-concert. Het concert is het begin van een fondsenwervingscampagne die het Dudok Kamermuziekfestival 2024 in Kampen mogelijk gaat maken.

Tijdens deze avond worden een aantal tipjes van de vele sluiers gelicht waarachter het festival nu nog schuilgaat. Er klinkt oude en nieuwe muziek, door Dudok Quartet Amsterdam én door jong talent, én er is een muzikale mystery guest! Het doel van dit concert is om de musici en het publiek van het festival-in-oprichting bij elkaar te brengen. Het concert is gratis toegankelijk. Tijdens en na het concert zijn er mogelijkheden om bij te dragen aan de financiering van het festival, via QR-codes of een mobiele pin. De opbrengsten van dit concert vormen een onmisbare schakel tussen de ideeën die nu rondzweven en de realisatie van een vierdaagse festival. Zo kan Kampen in mei 2024 veranderen in een groot muzikaal feest!

Het concert begint om 19:30 (zaal open vanaf 18:30). Wilt u hier bij zijn? Stuur een mailtje naar info@dudokquartet.com om verzekerd te zijn van een zitplaats. Lukt het niet om aanwezig te zijn, maar zou u toch iets bij willen dragen aan het opstarten van de festivalorganisatie? Ga dan naar dudokquartet.com/nl/donaties/
Burgwalkerk
vrijdag 16 juni 2023 19:30 uur
Niet mogelijk