Film

Mrs. Harris goes to Paris

Koop kaarten Koop kaarten
Een heerlijke film die zich afspeelt in de jaren 50. Ada Harris is een weduwe en schoonmaakster. Ze wordt smoorverliefd op een jurk van Christian Dior, en besluit dat ze er zelf een moet hebben. Om het geld bijeen te krijgen, zodat ze haar droom kan najagen, werkt, gokt en lijdt Ada honger. Uiteindelijk vertrekt ze naar Parijs en begint daar een avontuur dat niet alleen haar eigen vooruitzichten zal veranderen, maar ook die van de mensen die ze ontmoet.

Progamma
14.00 uur inloop
14.30 uur aanvang film
15.30 uur Pauze
Tijdens pauze film worden er loten verkocht met prachtige prijzen ten bate van MOE (Moedige Ouders Elburg)
16.00 uur Film deel 2
16.55 uur Borrel

Zonta Club Zwolle
Zonta is een wereldwijde serviceorganisatie van actieve en ambitieuze vrouwen die zich inzetten voor verbetering van de juridische, professionele, politieke en economische status van meisjes en vrouwen wereldwijd.
Opbrengst
De opbrengst van deze film en verloting komt ten goede aan Moedige Ouders Elburg. Dat zijn ouders van verslaafde kinderen. Zij delen hetzelfde verdriet, lopen tegen dezelfde dichte deuren aan en zien hoe een verslaving hun kinderen ruïneert. Om andere ouders van verslaafde kinderen te ondersteunen organiseren de MOE onder andere voorlichtingsavonden.
Vestzaktheater
Ticketprijzen
    Rang 1
  • Ticketprijs normaal: €20.00

Per boeking worden er €1,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets via de mail is gratis.

zondag 26 maart 2023 14:30 uur
Bestel kaarten