Première De Inclusionist

Niets lijkt wat het is...

Koop kaarten Koop kaarten
Emil: “ Ik wil graag de verhalen van ‘ons kwetsbaren’ bundelen in een cabaret/theaterstuk. Op deze manier kun je met een vleugje humor en zelfspot thema’s die we tegenkomen in het leven bespreekbaar maken en onder de aandacht brengen van een groot en breed publiek. Ik wil een voorstelling maken die gaat over een inclusionist. De Inclusionist kan heel veel weg goochelen, maar er zijn ook dingen die niet weg te goochelen zijn. Zoals beperkingen, verschillen tussen mensen en verdrietige ervaringen. Hoe gaan we om met dat wat niet weg te goochelen is?”

In de voorstelling beleef je met de twee hoofdpersonen wat er kan gebeuren als mensen mét en mensen zonder NAH elkaar ontmoeten. Of eigenlijk gewoon als je iemand ontmoet die heel anders is dan jij. En hoe je de wereld ervaart als die wereld niet is ingericht op hoe jij in elkaar zit. Dat kan verwarrende, pijnlijke, maar zeker ook hele grappige situaties opleveren.

De verschillende scenes worden afgewisseld met muziek waardoor een dynamische en afwisselende voorstelling ontstaat.
De Inclusionist is geen documentair theater over het leven van Emil, maar de ervaringen van de twee acteurs staan symbool voor hoe moeilijk, pijnlijk maar ook grappig het kan zijn om te leven met een beperking, in de breedste zin van het woord.

Van het maakproces is een korte documentaire gemaakt en deze kunnen de bezoekers met een kaartje van de première kijken. Hierbij zijn de acteurs en makers ook aanwezig. De datum voor de documentaire volgt nog.

Voor deze inclusieve voorstelling zijn meerdere rolstoelplekken beschikbaar. Neem hiervoor contact op met onze kassa via info@stadsgehoorzaalkampen.nl.
Grote Zaal
Ticketprijzen
Theaterpashouder
  • Rang 1 €12.50
  • Rang 2 €12.50
Normaal
  • Rang 1 €0.00
  • Rang 2 €0.00

Per boeking worden er €1,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets via de mail is gratis.

Credits

Fondsen: Fonds voor cultuurparticipatie, Heropeningsfonds Kampen, VSB Fonds, Stadsgehoorzaal Kampen, de Geluksacademie

Spel: Emil de Boer en Sijmen de Jong

Regie: Maarten Bootsma

Muziek: Johan Kooi

Film: Jovan Avramoski

 

zaterdag 17 juni 2023 20:15 uur
Bestel kaarten