Ceremonielocatie in Kampen

  • Ceremonielocatie Kampen

‘Ja!’ op een unieke en historische plek

Onze Oude Foyer is de perfecte locatie om elkaar het ja-woord te geven. Deze prachtige zaal heeft veel art-deco details en de sfeer is romantisch. De Oude Foyer kijkt uit over de gracht en bevat veel originele schilderingen. Zodra je deze ruimte binnenloopt, merk je hoe bijzonder en stijlvol het is. De opstelling voor de ceremonie is geheel naar wens in te delen. Bruiloftgasten kunnen in een u-vorm om het bruidspaar zitten, maar een klassieke opstelling met gangpad is ook mogelijk.

De Stadsgehoorzaal in Kampen is een perfecte trouwlocatie voor stellen die op zoek zijn naar een unieke locatie, waarbij alles mogelijk is. Je kunt namelijk gebruikmaken van het gehele gebouw, maar onze ruimtes zijn ook los te huur. Wij werken niet met arrangementen, maar plannen bruiloften op maat. Hierdoor wordt de bruiloft precies zoals jullie wensen.

Onze ruimtes

Stadsgehoorzaal Kampen beschikt over theaterzalen en diverse sfeervolle foyers. Hierdoor kunnen we jou voor elk feestje een geschikte en unieke ruimte aanbieden.

Samen de beste keuze maken?

Neem direct contact op met Laurence.
Stuur een mailtje
Of bel direct: 038 331 73 43
"Fijne plek voor theatervoorstellingen. Gezellige plek om in de pauzes of na afloop wat te blijven drinken. En tot slot... mooie trouwlocatie!"
Mevrouw Boeve