Trouwen

Trouwen in de Stadsgehoorzaal

Wilt u op een bijzondere plek het ja-woord geven? De Stadsgehoorzaal is een van de locaties in de gemeente Kampen waar u kunt trouwen. Onze sfeervolle foyers garanderen een stijlvol ontvangst. Natuurlijk kunt u aansluitend de dag bij ons verder vieren in onze prachtige foyers of misschien wel op het podium. Al uw wensen als het aansnijden van de taart, lunch, receptie of bruiloft zijn bespreekbaar. Onze horeca-collega’s staan garant voor een perfecte culinaire omlijsting en een grandioos feest.

Voor meer informatie over het burgelijk huwelijk kunt u contact opnemen met team Burgerzaken via telefoonnummer 14038, of per e-mail: burgerzaken@kampen.nl.
Voor het huren van onze zalen voor een feest of receptie kunt u contact opnemen met Laurence De Temmerman, l.detemmerman@stadsgehoorzaalkampen.nl.

Onze ruimtes

Stadsgehoorzaal Kampen beschikt over theaterzalen en diverse sfeervolle foyers. Hierdoor kunnen we u voor elk zakelijk evenement een geschikte en unieke ruimte aanbieden.

Samen de beste keuze maken?

Neem direct contact op met Laurence.
Stuur een mailtje
Of bel direct: 038 331 73 43
"Fijne plek voor theatervoorstellingen. Gezellige plek om in de pauzes of na afloop wat te blijven drinken. En tot slot... mooie trouwlocatie!"
Mevrouw Boeve