Mooiste trouwlocatie in Kampen

Trouwen in de Stadsgehoorzaal

Willen jullie op een bijzondere plek het ja-woord geven? De Stadsgehoorzaal is een van de locaties in de gemeente Kampen waar je kunt trouwen. Onze sfeervolle foyers garanderen een stijlvol ontvangst. Natuurlijk kunnen jullie aansluitend de dag bij ons verder vieren in onze prachtige foyers of misschien wel op het podium. Al jullie wensen zoals het aansnijden van de taart, lunch, receptie of bruiloft zijn bespreekbaar. Onze horecacollega’s staan garant voor een perfecte culinaire omlijsting en een grandioos feest.

Voor meer informatie over het burgelijk huwelijk kunnen jullie contact opnemen met team Burgerzaken via telefoonnummer 14038, of per e-mail: burgerzaken@kampen.nl.
Voor het huren van onze zalen voor een feest of receptie kunnen jullie contact opnemen met Laurence De Temmerman, l.detemmerman@stadsgehoorzaalkampen.nl.

Onze ruimtes

Stadsgehoorzaal Kampen beschikt over theaterzalen en diverse sfeervolle foyers. Hierdoor kunnen we jou voor elk zakelijk evenement een geschikte en unieke ruimte aanbieden.

Samen de beste keuze maken?

Neem direct contact op met Laurence.
Stuur een mailtje
Of bel direct: 038 331 73 43

Trouwen op unieke en historische locatie in Kampen?

Dan ben je in Kampen bij de Stadsgehoorzaal op de juiste plek. De mooiste trouwlocatie voor jullie speciale dag! Ons hele gebouw ademt geschiedenis en onze verschillende ruimtes zorgen voor de mooiste bruiloft!

Geen bruiloft is hetzelfde en daarom bieden we verschillende arrangementen, speciaal op jullie aangepast. Of het nu gaat om een intieme bruiloft of juist een gigantisch feest voor een grote bruiloft: in ons theater ben je op de juiste plek. We bieden verschillende zalen en regelen alle (technische) faciliteiten.

 

Onze zalen
Zodra je ons theater binnenstapt, begrijp je waarom wij het mooiste theater van Nederland zijn. Onze Oude Foyer zorgt met haar art-deco stijl voor een intieme, gezellige sfeer. Door de authentieke details en de kroonluchters waan je je terug in de tijd.

Een andere zaal met zo’n authentieke sfeer is de Salon 1891. Deze ruimte biedt plek voor 50 gasten. Deze ruimte wordt tijdens een bruiloft vaak gebruikt voor taart met koffie of een borrel met bitterbal!

De meest moderne locatie is onze Schoolfoyer. De Schoolfoyer werd tot de jaren 70 gebruikt als klaslokaal. Je ziet de schoolelementen hier en daar nog terugkomen. De Schoolfoyer beschikt over een uitgebreide bar met keuken, een podium en gezellige verlichting. Samen met de Oude Foyer is er ruimte voor 250 gasten! Alvast een virtuele rondleiding krijgen?

 

Horeca
Alle ruimtes hebben hun eigen bar en we beschikken ook over een grote keuken. We werken graag samen met een lokale cateraar. Zelf een gangenmenu samenstellen, een buffet organiseren of een snelle puntzak met friet tijdens de bruiloft? Ons horecateam zorgt ervoor dat er genoeg eten en drinken geserveerd wordt.

Laurence denkt graag met jullie mee en vertelt je alles over de Stadsgehoorzaal als trouwlocatie in Kampen. Bekijk de video hieronder voor een virtuele rondleiding!

"Fijne plek voor theatervoorstellingen. Gezellige plek om in de pauzes of na afloop wat te blijven drinken. En tot slot... mooie trouwlocatie!"
Mevrouw Boeve