Vergaderingen

  • STOottroepen Techniek_Fotograaf_Kasper_Veenstra
  • Schoolfoyer_STOottroepen Techniek_Schoolfoyer_Fotograaf_Kasper_Veenstr

Op zoek naar een vergaderlocatie?

De Stadsgehoorzaal in Kampen is niet alleen een prachtig theater met een rijke historie, maar biedt ook een unieke en inspirerende setting voor vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten in Kampen. De Stadsgehoorzaal beschikt over verschillende zalen die geschikt zijn voor uiteenlopende soorten bijeenkomsten. Voor zowel grote organisaties als kleinere werkgroepen. De Schoolfoyer is met haar lichtinval ideaal voor grotere groepen (40 zitplekken en 150 sta plekken). Voor wie op zoek is naar een intiemere ruimte, is de Salon 1891 geschikt. Deze ruimte biedt plaats voor 15 personen in vergaderopstelling.

Alle ruimtes zijn voorzien van technische faciliteiten. Zo kunnen we in elke ruimte een presentatiescherm of flip-over regelen.

 

Catering tijdens het vergaderen

Tijdens een lange vergadering is het belangrijk dat er lekkere koffie en thee wordt geserveerd. Deze bieden we vaak aan in combinatie met Kamperslof. Of vergader je tijdens lunchtijd? Dan regelen wij een verse lunch voor jullie! Deze passen we aan naar wens. Soep, salades, belegde broodjes of zelfs een kroket: de lunch is vaak het hoogtepunt van de vergadering!

 

Op zoek naar een inspirerende, mooie vergaderlocatie in Kampen? Bekijk dan onze ruimtes en neem contact op met Laurence!

Onze ruimtes

Bekijk snel welke ruimtes geschikt zijn voor jouw vergadering of zakelijk evenement:

Samen de beste keuze maken?

Neem direct contact op met Laurence.
Stuur een mailtje
Of bel direct: 038 331 73 43
"Prachtige, ruim opgezette, multifunctionele accommodatie die geschikt is voor kleine en grote activiteiten. Hetzelfde geldt voor de horeca, met een stel vriendelijke klantgerichte barmensen. "
Meneer van Twillert