Route en Parkeren

  • Route & Parkeren

Ons adres
Burgwal 84
8261 ES Kampen

Klik hier voor de kaart.

Parkeren

Let op! Vanwege werkzaamheden is het parkeren op dit moment op korte afstand van ons theater lastiger dan normaal. We raden je aan om ruim op tijd te komen, om teleurstelling bij aanvang te voorkomen. Kom je uit Kampen of IJsselmuiden? Dan adviseren we je om op de fiets te komen!

Je kunt rondom de Stadsgehoorzaal parkeren of op 5 minuten loopafstand op de parkeerplaatsen bij Albert Heijn (de Bongerd) en het Meeuwenplein. Direct een mooie wandeling over onze Stadsbrug of het stadspark maken? Parkeer dan bij Station Kampen (10 minuten lopen) of het Burgemeester Berghuisplein (15 minuten lopen).

Betaald parkeren op:
maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 20.00 uur. Op vrijdag (koopavond) tot 21.00 uur.

Op zondag is parkeren gratis.Je kunt zowel kentekenparkeren als mobiel parkeren in de binnenstad van Kampen.

Let op: overdag mag je in de directe omgeving van de Stadsgehoorzaal niet langer dan 3 uur parkeren. Wil je langer blijven? Op de parkeerplaatsen bij Albert Heijn (de Bongerd) en het Meeuwenplein kun je onbeperkt betaald parkeren.

Gratis parkeren
Niet ver van ons theater liggen drie grote parkeerplaatsen waar je gratis kunt parkeren. De loopafstand naar ons theater is 5 tot 10 minuten. De gratis parkeerplaatsen zijn de parkeergarage Buitenhaven, de parkeerplaatsen tegenover het NS-station Kampen Centraal en aan het Burgemeester Berghuisplein.

Met de trein naar Kampen

Reis naar Station Kampen Centraal met het openbaar vervoer. Vanaf het station loop je de stadsbrug over en ben je binnen 10 minuten in ons theater. Ondertussen kun je genieten van het prachtige stadsfront van Kampen.