Locatie huren in Kampen?

  • STOottroepen Techniek_Fotograaf_Kasper_Veenstra

Vergaderingen, congressen, feesten en voorstellingen

Voor elke (zakelijke) bijeenkomst kun je bij ons mooie theater in Kampen terecht. We beschikken over verschillende ruimtes (geschikt voor kleine gezelschappen vanaf 4 personen tot grote groepen van ruim 450 personen), een kundig technisch team en een uitstekende horeca.

Wij regelen verhuringen op maat. Samen met jou bespreken we graag de ideeën en wensen. Of je nu in Kampen op zoek bent naar een vergaderlocatie, een grote congresruimte of een feestlocatie: ons theater is de mooiste locatie!

Al jouw ideeën zijn bespreekbaar. Neem hiervoor contact op met Laurence De Temmerman, l.detemmerman@stadsgehoorzaalkampen.nl

Onze ruimtes

Stadsgehoorzaal Kampen beschikt over theaterzalen en diverse sfeervolle foyers. Hierdoor kunnen we jou voor elk zakelijk evenement een geschikte en unieke ruimte aanbieden.

Onze mogelijkheden

Ons historische pand met moderne uitstraling biedt volop mogelijkheden voor zowel kleine als grote evenementen. Of het nu gaat om een congres, exclusief diner of première: alles is op jouw specifieke wensen aan te passen. We denken graag met je mee!

Samen de beste keuze maken?

Neem direct contact op met Laurence.
Stuur een mailtje
Of bel direct: 038 331 73 43
"Bruiloft gehad, goed geregeld en heerlijk gegeten"
M. Ketelaar