Informatie kaartverkoop

  • Openingstijden Kassa

Online kaartverkoop

Je reserveert kaarten via deze website 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Kies zelf een plek uit in de zaal en betaal met IDEAL of de Podium Cadeaukaart. Reserveer je online, dan sturen wij jouw e-tickets naar je e-mailadres. Een e-ticket heeft een barcode waarmee je toegang hebt tot de voorstelling van jouw keuze. Je kunt e-tickets printen of je laat bij binnenkomst het e-ticket op jouw smartphone zien.

Kaarten kopen bij de kassa

Onze kassa is geopend op werkdagen van 10.00 uur tot 12.30 uur en een uur voorafgaand aan een voorstelling. Je kunt contant betalen, pinnen of afrekenen met de Podium Cadeaukaart.

Gratis consumptie

Bij alle professionele voorstellingen (behalve bij jeugdvoorstellingen) is een pauzedrankje bij de prijs inbegrepen. Als er geen pauze is, staat er na afloop van de voorstelling een drankje voor je klaar.

Reserveringskosten

Voor elk kaartje dat je via telefoon of internet reserveert, betaal je € 1,50 reserveringskosten. Koop je rechtstreeks tickets aan de kassa? Dan betaal je geen reserveringskosten.

Kaarten ruilen of retourneren

Kun je toch niet naar een voorstelling? Als je 48 uur van tevoren jouw kaarten inlevert, krijg je een tegoedbon. Deze bon kun je gebruiken voor een andere professionele voorstelling in het lopende theaterseizoen. De reserveringskosten worden wel in rekening gebracht. Later ingeleverde kaarten kunnen wij helaas niet meer accepteren.
Bij reisvoorstellingen geldt een annuleringstermijn van 14 dagen.

Je krijgt in geen geval geld terug.

Bezoekersvoorwaarden

Lees hier de algemene bezoekersvoorwaarden na die zijn opgesteld door de Vereniging Schouwburg- en Concertgebouw Directies waar de Stadsgehoorzaal Kampen bij is aangesloten.

Wachtlijst bij uitverkochte voorstellingen.

Voor uitverkochte voorstellingen hebben wij een wachtlijst. Op onze website kun je jouw adresgegevens achterlaten bij de desbetreffende voorstelling. Lukt dit niet? Bel dan met onze kassa 038- 331 73 73

Cadeaubonnen

Je kunt bij ons een Stadsgehoorzaal cadeaubon of een Podium Cadeaukaart kopen.

Je bepaalt zelf het bedrag dat op de kaart gezet wordt. Wij pakken de cadeaukaart leuk voor je in en je krijgt hem thuisgestuurd of je kunt hem ophalen bij onze kassa. De Stadsgehoorzaal cadeaubon wordt als betaalmiddel geaccepteerd voor toegangskaarten voor voorstellingen in ons theater. De Podium Cadeaukaart is in te wisselen bij ons theater en meerdere theaters in Nederland. Je kunt de cadeaubonnen bestellen via de mail, telefonisch of aan onze kassa.