Expositie

Tijdens het theaterseizoen hangen er wisselende exposities in onze gangen! Kom gerust eens kijken. De expositie is te bezichtigen op werkdagen tussen 10.00 uur en 12.30 uur en vanaf een uur voorafgaand aan een voorstelling.

Steef Wildenbeest

In de Stadsgehoorzaal is momenteel de vierde expositie van dit theaterseizoen te bezichtigen.

Illustrator Steef Wildenbeest (1987, Doetinchem), woonachtig en werkzaam in Zwolle, laat zowel op de begane grond als op de eerste verdieping een selectie van zijn werk zien.

De tekeningen zijn voornamelijk vervaardigd in een gemengde techniek (grafiet, inkt en collage). Door middel van associatie, spel en serendipiteit ontstaan de vaak dromerige en melancholieke voorstellingen. Enkele terugkerende thema’s in het werk van Steef Wildenbeest zijn eenzaamheid, dood en rouw. Kenmerkend is het veelal schetsmatige en wat grillige handschrift, waarbij de kijker bewust wordt gemaakt van het ontwerp- en tekenproces.

Steef maakt illustraties voor zowel kinderen als volwassenen. Op deze expositie zijn zowel illustraties gemaakt in opdracht als vrij werk te zien. Steef Wildenbeest studeerde in 2012 af aan de ArtEZ hogeschool voor de kunsten Zwolle en is daar momenteel werkzaam als docent Illustratie.

In 2013 won hij de Fiep Westendorp Stimuleringsprijs.

De tentoonstelling duurt tot en met dinsdag 23 april 2024.

info@steefwildenbeest.nl

www.steefwildenbeest.nl

Steef Wildenbeest_Expositie_Kampen