Feestlocatie bruiloft in Kampen nodig?

Organiseer je een feest in Kampen en zoek je nog een feestlocatie? Denk dan aan het mooiste theater van Nederland: de Stadsgehoorzaal! Wij bieden verschillende zalen die passen bij elk type feest.

Voeten van de vloer op ons podium

Onze Grote Zaal wordt vaak gebruikt als feestlocatie. Logisch ook, want wij hebben alle technische faciliteiten in huis. De plek waar normaal alleen artiesten komen, wordt omgetoverd tot dansvloer. Op het toneel is genoeg ruimte voor een DJ-booth of een podium voor een band! Daarnaast kunnen we onze bar op verschillende plekken neerzetten. Kortom: we gebruiken ons theater graag als feestlocatie in Kampen.

Trouwen in de Stadsgehoorzaal

Wie op zoek is naar een romantische, historische locatie om te trouwen in Kampen, is bij ons op de juiste plek. We verzorgen jaarlijks meerdere bruiloften op maat. Van grote feesten op het podium tot intieme ceremonies in de Oude Foyer. Met ons mooie gebouw in art-deco stijl creëren we een betoverende sfeer voor jullie bruiloft. Van de ceremonie tot het diner en het feest! We verzorgen niet alleen bruiloften, maar ook jubileumfeesten. Alleen een borrel organiseren of een lekker diner samenstellen? Neem contact op met Laurence voor de mogelijkheden.

Onze ruimtes

Stadsgehoorzaal Kampen beschikt over theaterzalen en diverse sfeervolle foyers. Hierdoor kunnen we u voor elk zakelijk evenement een geschikte en unieke ruimte aanbieden.

Samen de beste keuze maken?

Neem direct contact op met Laurence.
Stuur een mailtje
Of bel direct: 038 331 73 43
"Ik vind dit 1 van de mooiste theaters in Nederland. Het is niet massaal en geeft een intieme sfeer."
Ardy K.