Bedrijfsfeest in Kampen

  • feestlocatie kampen - podium
  • Feestlocatie Kampen-Schoolfoyer

Feestlocatie in Kampen nodig?

Of het nu gaat om een kleine borrel, een uitgebreid feest of zelfs een bruiloft in Kampen, bij de Stadsgehoorzaal bieden we verschillende ruimtes die bij jouw ideeën past. Vooral onze sfeervolle foyers zijn de perfecte locaties voor feestjes.

Ons theater is er voor iedereen. Daarom delen wij onze ruimtes maar al te graag met je.

Ons pareltje is natuurlijk de Grote Zaal. Als je deze zaal binnenloopt, word je omringd door historie. Al vanaf de 19e eeuw, toen de Stadsgehoorzaal haar deuren opende, zat men hier in de zaal om theater te beleven. Dat is al méér dan 130 jaar!

Neem zelf ook plaats in de rode pluche stoelen onder de klassieke kroonluchter en bekijk alle mooie details en muurschilderingen van deze bonbonnière. Dit is écht theater en dat zorgt precies voor die special touch van jouw feest of borrel.

Ook onze andere zalen hebben ieder hun charme. Als je iets te vieren hebt, moet je zeker in onze gezellige foyers zijn. Vanuit onze Oude Foyer heb je prachtig uitzicht over de gracht. In de Schoolfoyer is genoeg ruimte voor een dansvloer en de DJ of de band kan plaatsnemen op het kleine podium.

En ben je met een kleiner gezelschap? Dan is onze intieme Salon uitstekend. Onze foyers zijn allemaal uitgerust met een bar om iedereen goed te verzorgen met hapjes en drankjes. De sfeervolle inrichting in de foyers maakt het helemaal af.

Daarnaast hebben wij ook ons multifunctionele Vestzaktheater en bij grote evenementen kunnen we altijd rekenen op onze buurman, de Broederkerk. Wij zijn flexibel en organiseren ieder evenement op maat. Zo zorgen wij ervoor dat jouw feest of borrel uniek is en perfect aansluit bij jouw wensen.

Als je vragen hebt of specifieke wensen wil bespreken, neem dan vooral contact met ons op. Wij denken graag met je mee. Wij kijken ernaar uit om jouw feestlocatie te zijn. Je bent van harte welkom, samen met jouw gasten!

Onze ruimtes

Stadsgehoorzaal Kampen beschikt over theaterzalen en diverse sfeervolle foyers. Bekijk ze snel hieronder!

Samen de beste keuze maken?

Neem direct contact op met Laurence.
Stuur een mailtje
Of bel direct: 038 331 73 43
"Ik vind dit 1 van de mooiste theaters in Nederland. Het is niet massaal en geeft een intieme sfeer."
Ardy K.