Festival

Club teatro

Koop kaarten Koop kaarten
Heel veel kleine voorstellingen op allerlei plekken in- en rond ons theater. In de bar, op het podium, in de kerk en in de kleedkamer: waar je ook kijkt, er valt iets te beleven. Dans, toneel, performance, straattheater, muziek.

Programma: Joris van Veldhoven: Poppenspel voor volwassenen. Een tragisch, komisch spel vertelt het verhaal van een koning die wederom moet sterven van William Shakespeare. Maar hij doet zijn beklag.

Met de Botte Zijde: Gezelligheid kent geen tijd is een voorstelling over de botte zijde van het cafe. Een plek waar schaamteloosheid uit de tap wordt geschonken, en denigrerende opmerkingen als doppinda’s over de toonbank worden gesmeten. Een komische voorstelling over de Botte zijde van het café!

Yeliz Dogan : In hoeverre zijn wij in staat om de verbinding met de ander aan te gaan, maar nog belangrijker, de verbinding met onszelf? Als de ander een weerspiegeling van jezelf is, wat zie je dan? Deze vragen probeert Yeliz te beantwoorden.

Nicky van Cleef en Pedro Ricardo Henry: De Omhelzing. In deze choreografie laten Nicky van Cleef en Pedro Ricardo Henry zien dat vrijheid niet zo vanzelfsprekend is. Dat we in dialoog moeten blijven met elkaar om tot bezinning te komen, letterlijk in liefdevolle omhelzing. Muzikaal ondersteund door Linda Westera.  
Grote Zaal
Ticketprijzen
    Rang 1
  • Ticketprijs theaterpas: €15.00

Per boeking worden er €1,50 orderkosten berekend. Het toesturen van e-tickets via de mail is gratis.