Verhuur

Genieten met de StemBand!

Nederlandstalige luistermuziek met gevoel en Italiaans buffet met smaak

Koop kaarten Koop kaarten
De leden van StemBand hebben een passie voor Nederlandstalige luistermuziek. Enkele jaren geleden begonnen zij met het muzikaal omlijsten van diners. Inmiddels treden zij regelmatig op bij onder andere huwelijksjubilea, jaarafsluitingen van verenigingen, businessclubs, lezingen enz..

Tijdens een optreden van StemBand komt een groot deel van de Nederlandstalige popgeschiedenis voorbij: Frans Halsema, Acda & De Munnik, Suzan & Freek, Clouseau, The Scene, Bløf, Stef Bos en Marco Borsato zijn maar een kleine greep uit het inmiddels brede repertoire.

Uniek is dat de zangers, Janet van Gaalen, Josje Kamp, Maarten Kloppers, Lysbert Meijering en Gerben Schouten tijdens optredens in wisselende samenstellingen muziek maken. Ze zijn sterk in eigen solostukken maar ook in duet en meerstemmige stukken laten ze zien hoe veelzijdig ze kunnen zijn. Door de harmonieën en verschillende bezettingen geven ze hun eigen draai aan de prachtige Nederlandstalige nummers die de band brengt. Daarbij worden zij begeleid door pianist Paul de Vroome, gitarist Jasper Ferweda en violiste Inge Magriet van Dijk.

De theater chefkok van de Stadsgehoorzaal zorgt voor een heerlijk Italiaans buffet.
Schoolfoyer
Ticketprijzen
Normaal
  • Rang 1 €39.95

vrijdag 24 mei 2024 19:00 uur
Bestel kaarten