Cabaret

Valentina Tóth

Wildbloei

Koop kaarten Koop kaarten
Valentina Toth Wildbloei Stadsgehoorzaal Kampen
Valentina Tóth won in 2022 zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Kort daarop werd zij door de Volkskrant uitgeroepen tot hét Comedy Talent van 2023. De Volkskrant beschreef haar werk als ‘een eigenzinnig mengsel van kleinkunst, klassieke muziek opera en musical’ en de Theaterkrant schreef: ‘Wat een muzikaliteit, wat een podiumkracht, wat een lef!’.

Ze speelt haar eerste avondvullende voorstelling: Wildbloei, een ode aan de hysterische vrouw. In deze tragikomische, muzikale en over the top one woman show verkent ze de grenzen en clichés van het vrouwbeeld in onze maatschappij. Gewapend met een flinke dosis muzikaliteit, humor, snelle schakels en grote personages, houdt ze met Wildbloei haar publiek onder schot en brengt ze hopelijk een beetje sympathie teweeg. Of bevreemding. Ook goed.

★★★★★ Volkskrant:‘Wildbloei’ is een unieke performance van het megatalent Valentina Tóth’ en ‘Kan er echt zoveel talent in één persoon zitten?
★★★★★ NRC: ‘Een overweldigend debuut van cabaretier Valentina Tóth over ‘de hysterische vrouw’.’
★★★★★ Dagblad van het Noorden:‘Het ambacht van Tóth is indrukwekkend, net als haar vermogen om een gelaagd verhaal te vertellen
Grote Zaal
Ticketprijzen
Theaterpas
  • Rang 1 €18.50
Normaal
  • Rang 1 €21.00
CJP
  • Rang 1 €18.50

Credits

Regie: Stephanie Louwrier
Decor en lichtontwerp: Gilles Pollak
Kostuumontwerp: Aidan Abnet
Muziek: Valentina Tóth & Gilles Vandecaveye
Spelcoaching: Matthias van de Brul

zaterdag 1 februari 2025 20:15 uur
Bestel kaarten