Achter de schermen: Iconische musical Legally Blonde

Na het succes van Shrek, Footloose en Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, komen wij nu met de iconische musical Legally Blonde, in samenwerking met Vuur & Vlam Produkties. De musical speelt van 16 t/m 20 mei in de Stadsgehoorzaal. Zelf was ik erg benieuwd naar deze musical en dus dook ik in de wereld van Legally Blonde!

Het leven van Elle Woods draait om de nieuwste mode en vooral veel glitter en glamour. Met haar beste vriendinnen en haar grote liefde Warner leidt ze het perfecte leven. Als Warner wordt aangenomen aan de universiteit van Harvard maakt hij het uit met Elle omdat hij vindt dat ze niet genoeg klasse heeft. Om het tegendeel te bewijzen reist ze hem achterna en wordt ze tegen alle verwachtingen in aangenomen op Havard. Met haar unieke persoonlijkheid laat ze de hele campus zien dat ze geen dom blondje is. Zal het haar lukken om Warner terug te winnen?

Van auditie tot voorstelling
Het blijft bijzonder. In december zijn we gestart met de audities en nu, minder dan een half jaar later, staat er een mooie productie op de planken. In februari werd onze lokale sterrencast gepresenteerd en is de kaartverkoop gestart. Na weken hard werken is de cast er helemaal klaar voor. Zelf heb ik al een aantal beelden gezien en ik kan niet wachten tot ik de hele musical zie.

Koop je kaarten
Net zo benieuwd als ik? Koop dan nog snel je kaarten via deze link. Let’s bend & snap en laat je betoveren door deze iconische musical.

Mijn naam is Jody Noppert en sinds kort werk ik als Marketing en Communicatie medewerker in de Stadsgehoorzaal Kampen. De komende tijd zal ik jullie in mijn blogs meenemen en laten zien hoe het er achter de schermen bij de Stadsgehoorzaal aan toe gaat. Alles gaat voorbij komen, van het restaurant tot aan de techniek, dus kijk je gezellig mee?