Achter de schermen: Word vriend van ons theater

Ben jij echt een liefhebber van theater? En bezoek je regelmatig de Stadsgehoorzaal? Dan is een theaterpas misschien wel wat voor jou. Met een theaterpas word je onze vriend en profiteer je van verschillende voordelen. En het belangrijkste: je steunt ons theater! Je wordt onze vriend voor slechts €16 per theaterseizoen.

  • Je krijgt €2,50 korting op alle voorstellingen van het seizoen. Als je meerdere keren per seizoen naar de Stadsgehoorzaal gaat, betekent dat dus dat je veel geld bespaart!
  • Reserveer met voorrang je kaarten. De losse kaartverkoop start op zaterdag 25 mei om 10.00 uur. Jij kunt de drukte voor zijn en direct kaarten bestellen!. 
  • Het hele seizoen met €2 korting naar het filmhuis. Bekijk de mooiste arthouse-films bij onze huisgenoot Het Filmhuis in het Vestzaktheater!
  • Krijg eenmalig een portie bitterballen na een voorstelling helemaal gratis.
  • Je steunt ons theater en hierdoor kunnen wij zo divers mogelijk programmeren en bieden we nieuwe theatermakers een podium! 
  • Nieuw dit seizoen: altijd voordelig eten in ons theaterrestaurant. Je krijgt namelijk €5 korting op onze maandmenu’s.

Theaterpas bestellen
Ben jij een echte fan van de Stadsgehoorzaal, wil je ons steunen en genieten van alle voordelen? Koop of verleng dan nu je theaterpas. Dat kan gemakkelijk via deze pagina.


Mijn naam is Jody Noppert en sinds kort werk ik als Marketing en Communicatie medewerker in de Stadsgehoorzaal Kampen. De komende tijd zal ik jullie in mijn blogs meenemen en laten zien hoe het er achter de schermen bij de Stadsgehoorzaal aan toe gaat. Alles gaat voorbij komen, van het restaurant tot aan de techniek, dus kijk je mee?